Hoorapparaat 

in het oor

 

De laatste tijd is er bijvoorbeeld een nieuw soort gehoortoestel op de markt gebracht: het lyric gehoortoestel. Dit gehoortoestel is volledig onzichtbaar, het zit volledig in het oor en het kan nog maandenlang worden gebruikt terwijl je daarnaast een kraakhelder en goed geluid hebt, ook al ben je nog zo slechthorend.

horen

De moderniteit is ongekend!

Slecht horen is inmiddels verleden tijd aangezien de ontwikkeling op het gebied van gehoorapparaten in de laatste jaren ongelooflijk sterk is verbeterd. Door middel van de nieuwste ontwikkelingen is er voor iedereen een oplossing.

Wat dit dus betekent is dat er tegenwoordig veel mogelijk is op het gebied van gehoorapparaten, aanvankelijk waren gehoorapparaten nog onhandige dingen die je altijd zag zitten en die altijd vrij groot en complex waren, tegenwoordig zijn ze klein en compact. Tegenwoordig hebben gehoortoestellen een batterij ter grootte van een rijstkorrel, maar daarnaast wel meer vermogen dan ooit te voren. Je kunt ze tegenwoordig op een goede en comfortabele manier in het oor plaatsen, en na enkele uren van gewenning kun je er weer maanden tegenaan

 

In het oor gehoortoestellen

Uit de laatste ontwikkelingen is dus gebleken dat er aan gehoortoestellen in het oor een hoop voordelen zitten. Velen lijkt een gehoorapparaat aanvankelijk heel onhandig en oncomfortabel. Dit is juist een apsect waar fabrikanten zich de laatste jaren massaal op hebben gefocust. Het is fijn wanneer je een toestel maar eens in de zoveel maanden hoeft te vervangen. Wanneer een gehoortoestel inderdaad zoals eerder maar maximaal een aantal weken, of soms zelfs dagen meegaat dan is draagt dit inderdaad niet bij aan het comfort. Deze toestellen zijn echter allang achterhaald.

We helpen jou beter horen!

Daarnaast duurt het dus ook niet heel lang om gewend te raken aan een gehoortoestel. Het lichaam went vanwege het huidige comfort aanzienlijk snel aan het apparaat. Daarnaast gebruiken veel apparaten de natuurlijke anatomie van het oor om hem op een zo uitzonderlijk mogelijke wijze goede kwaliteit aan geluid te kunnen bieden. Door de snelle gewenning en de tegenwoordige instelling van de apparaten is het dus net alsof je van je handicap af bent. Zo mooi is het helaas niet, maar het maakt het in ieder geval al wel per direct een stuk lichter!

Hoe kom ik aan ‘’in het oor’’ gehoortoestellen?

Ook is het allang niet meer zo dat dit een extreem exclusief item is. Vandaag de dag is er heel makkelijk aan te komen. Je kunt simpelweg opzoek naar deze apparaten op het internet via de webshop, of je kunt een bezoekje brengen aan de plaatselijke winkel. Soms is het mogelijk om abonnementen af te sluiten om de continuïteit te garanderen. Je zult zelf de opties kunnen overwegen wat het beste is in jouw situatie.